A

Dermaplaning

Is een mechanische/manuele behandeling met een speciaal steriel mesje, die alle dode huidcellen en donsharen verwijderd. 

Resultaat- een glowy skin, streelzachte huid, oneffenheden zijn verwijderd, ideale basis voor make-up, betere opname van je producten tot wel + 60%

60 min: €85

A

Reversive

Intensieve anti-aging verzorging met Lifting Touch massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect. Een jeugdige stralende diep ontspannen regelmatig gladde gelijkmatige teint verstevigde contouren en een gevoel van innerlijke rust.

90 Min: € 140

A

HSR® lifting

Gezichtslifting van de nieuwe generatie – voor meer spankracht en elasticiteit. Activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.
Een absoluut lifting effect, de huid ziet er zichtbaar gladder en de contouren zien er strakker uit.

90 Min: € 120

A

BABOR SeaCreation

Gun uw huid een luxueuze verzorging – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën.
Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidianen en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn.

90 Min: € 180