Een huidanalyse is de basis van een goed en compleet huidadvies, het maakt niet uit of je voor een goede verzorging gaat of voor een daadwerkelijke huidverbetering. De Derma Visualizer ziet wat niemand ziet!

Met behulp van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van de huid te maken. Advies en analyse is de basis van elke cosmetische behandeling en elk verzorgingsadvies.

De huid is ons grootste orgaan. De huid heeft uitwerking op onze verschijning en beschermt ons tegen schadelijke milieu-invloeden. Een goede huidanalyse met een bijpassende behandeling  en product advies, is perfect voor uw huid.

De BABOR Derma Visualizer is een moderne, hoge resolutie camera met 80-voudige zoom en maakt sterk vergrote beeldweergaven mogelijk voor de optimale visualisatie van huidproblemen en huidverschijnselen. Tijdens de analyse kan je met ons meekijken op het scherm om zo ook zelf een duidelijk beeld van je huid te krijgen.

 TIP: Boek uw afspraak ” New Client treatment”-

 Analyse samen met een gelaatsverzorging

Wat wordt er gemeten tijdens de huidanalyse?

Vetgehalte van de huid

Toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.

Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag

Kleine huidschilfers kunnen de werking van producten tegengaan.

Rimpels

Meet de diepte van de rimpels.

Poriën

Analyseert de grootte en gelijkmatigheid van de poriën.

Vlekken

Legt pigmentafwijkingen vast en maakt de dieper liggende vlekkenstructuur zichtbaar en geeft zo een duidelijk beeld hoe de pigmentatie in de loop van de tijd mogelijk kan gaan vergroten.

Nadat we samen met jou de resultaten hebben bekeken gaan we een speciaal op jou huid afgestemde behandeling maken met daarbij een passend verzorgingsadvies voor thuis om zo samen een optimaal resultaat te bereiken.

Op deze manier krijg je een mooie en gezonde huid, en kan je die ook zo behouden.