Opgelet: Bij een online boeking wordt er steeds 50% voorschot gevraagt, daarna krijgt u een bevestigingsmail en is uw afspraak ingeboekt. 

Bij een annulatie gelieve dit tijdig te doen ( 24u op voorrand),  anders zijn we genoodzaakt om een vergoeding aan te rekenen. 

 

*** KLANTENSTOP OP NIEUWE KLANTEN GELNAGELS***

( gelieve hier rekening mee te houden, wordt er toch een afspraak ingeboekt, zal deze geannuleerd worden.)

BEHANDELING ANNULEREN / VERPLAATSEN / NIET NAKOMEN

Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 24 uur op voorhand en uitsluitend via telefoon of mail: info@allurebabor.be. Indien u niet tijdig afzegt, zijn wij genoodzaakt volgende regelingen te treffen:

  • Indien u binnen de 24 uur van tevoren annuleert, brengen we € 25 voor de gereserveerde tijd in rekening, ongeacht de reden. Wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt, brengen we geen kosten in rekening.
  • Indien u niet laat weten dat u verhinderd bent zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande behandeling in rekening te brengen.
  • Bij te laat komen op de afspraak, wordt de duurtijd van de behandeling aangepast aan de nog beschikbare tijd, zodat de volgende klant op tijd kan behandeld worden. Het bedrag van de behandeling blijft echter wel hetzelfde.

Allure Babor Institute

Jozef II Straat 38
8400 Oostende

Telefoon

059 70 00 02

Gunt u zich iets bijzonders
en laat u zich door ons verwennen.

U heeft het verdiend!

Copyright © 2018-2024 Allure Babor Beauty Spa.
Luyten.Website Logo Pictogram