Onze nieuwe lijn gemaakt door experts, voor experts.

Doctor babor pro bevat de nieuwste werkstoffen met de hoogste werkzaamheid voor onze huid. Deze krachtige, afzonderlijke werkstoffen in een optimale dosering, zonder geur- en kleurstoffen zijn afgestemd enkel op jou behoeften van je huid en garanderen een goede verdraagzaamheid.

We hebben 4 gloednieuwe Doctor babor pro behandelingen voor jullie klaar.

TheraPro Peel

AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings. Aangebracht op de huid maken deze fruitzuren de kitsubstantie tussen de hoorncellen los, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd. Onze TheraPro Peels zijn niet gericht op resultaten van korte duur maar zetten in op blijvende resultaten.

Wat is de werking van de TheraPro Peels?   € 90 

We hebben een onmiddellijke werking:

  •  ze nemen dode huidlagen weg.
  •  ook bij ontstekingen nemen ze de verhoorning weg zodoende de talg beter naar buiten kan.
  •  ze verwijderen in de huid aanwezige verontreinigingen.
  •  door deze behandeling wordt de opname van onze andere producten (serums, crème’s) sterker.
  •  ons huidoppervlak wordt glad gemaakt.

Zichtbare resultaten:

We hebben een frisse, stralende, gladde teint. Na een paar weken hebben we een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatigere, verfijnde huidstructuur. 

De behandeling duurt een uur en kan als een losse behandeling genomen worden of als kuur. De kuren worden individueel bekeken volgens de gevoeligheid en de noden van de huid en variëren van 4 tot 6 behandelingen. Maak gerust een afspraak en dan bekijk ik hoe we verder kunnen werken om ‘jouw’ huid het beste te geven.

TheraPro EGF behandeling   €125

Dit is een behandeling voor een huid die regeneratie nodig heeft, die zichtbare ouderdomsverschijnselen vertoont met gedeeltelijk verlies aan volume.

Deze behandeling maakt de huid glad, effent en verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een jeugdige gladde, verstevigde huid.

TheraPro C behandeling   €95

Dit is een behandeling voor de veeleisende huid met ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit. Voor een vermoeide, vale huid met minder uitstraling die een onregelmatige huidskleur heeft.

Deze behandeling verbetert de spankracht en de stevigheid van de huid en reduceert rimpels. Ze beschermt de huid tegen oxidatieve beschadiging en de behandeling zorgt voor een gelijkmatige teint met vitale frisheid, gladheid en stevigheid.

TheraPro CE behandeling   €95

Dit is een verzorging voor de belaste huid die regeneratie nodig heeft, bijvoorbeeld in aansluiting aan een AHA peeling- of microdermabrasie kuur.

Deze behandeling zorgt voor een stabilisering van de huidbeschermingsbarrière. Ze zorgt voor een gezond ogende, soepele huid.